Quevins

Activiteiten

Privé tasting ?

Dat kan! Wij komen met een selectie wijnen bij u thuis of op locatie. Zo kunt u in uw eigen omgeving met uw vrienden en familie genieten van een leuke en vaak leerrijke ervaring. Bovendien leert u uw smaak en onze wijnen ontdekken.
Ook ideaal als teamevent of onder vrienden (housewarming, vrijgezellen, …). Ook presentaties voor groepen en bedrijven behoren tot de mogelijkheden.

Contacteer ons voor meer info!

HOMETASTINGS

Geschenkverpakking

Wij kunnen uw wijnaankoop verpakken zodat u steeds een leuk geschenk kunt afleveren, zowel voor particulieren als bedrijven. Wij werken op maat van de klant. We hebben eigen originele wijnverpakkingen, maar kunnen voor hogere oplagen bijvoorbeeld ook houten kistjes laten bedrukken met een bedrijfslogo.

Contacteer ons voor meer info!.

GESCHENKEN

Degustaties & Beurzen

Dit is de ideale manier om ons gamma te verkennen! Ga naar onze events page voor meer info of volg ons op facebook. Volgende tasting: 12 november 2016 in Boom! (klik de link events in de footer)

PUBLIEKE DEGUSTATIES

Onze wijn op uw feest

Of het nu gaat over een kleinschalig diner, tuinfeest, trouwfeest, lentefeest, communiefeest, thema-avond, receptie, … U kunt voor uw wijnen bij ons terecht voor elke gelegenheid. Door onze ervaring kunnen wij u ook helpen bij het inschatten van hoeveelheden. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om niet gebruikte flessen achteraf terug te nemen.

Contacteer ons voor de nodige info!

ONZE WIJN OP UW FEEST

Bezoek ter plaatse?

Dankzij ons verleden in Bordeaux en de vele wijnreizen kunnen wij u heel wat tips bezorgen indien u een wijnstreek in Frankrijk wilt bezoeken. Bovendien kunnen wij dankzij de persoonlijke band met onze wijnboeren vaak ook een bezoek aan een wijndomein voor u regelen.

BEZOEK AAN DOMEIN / WIJNSTREEK

Wijnadvies

Op zoek naar de geschikte wijn? Wij kunnen u begeleiden in het maken van uw keuze! Zo heeft u voor elke gelegenheid een wijn waar u trots op kunt zijn en uw gasten mee kunt laten genieten.

Contacteer ons voor de nodige info!

WIJNADVIES

Uw wijnkennis bijschaven?

Op geregelde tijdstippen organiseren wij een initiatie wijn degusteren (wijncursus). Dit is het ideale moment om een basiskennis proeven op te doen en zelf wijnen te leren beoordelen, met de ontdekking van uw eigen smaak in uw achterhoofd.
Hou de event page en onze facebookpagina in het oog.

WIJNCURSUS / INITIATIE DEGUSTEREN