Quevins

Filosofie

Persoonlijk contact

Met bijna al onze domeinen hebben we een persoonlijke band. Het is voor ons belangrijk om de filosofie en redenering te kennen achter de manier waarop de wijnen tot stand komen.

PERSOONLIJK CONTACT MET DE WIJNBOER

Kleine domeinen / Unieke producten

Onze selectie bestaat veelal uit sympathieke ontdekkingen, eerder dan commerciële namen. We kiezen bewust voor kleinschalige, familiale domeinen, die stuk voor stuk unieke producten maken die tot stand komen door jarenlange passionele toewijding die vaak van generatie op generatie is doorgegeven.

KLEINE DOMEINEN MET UNIEKE PRODUCTEN

Typisch voor de streek

Wijnen worden in grote mate getypeerd door terroir en druivensoort. We proberen wijnen te vinden die de typiciteit van hun streek meedragen qua karakter en stijl.

TYPISCHE STREEKKENMERKEN

Betaalbaar & Eerlijk

Bij ons vindt u geen grote, dure en prestigieuze namen. Wel betaalbare, eerlijke wijnen met een sterke prijs-kwaliteit verhouding. Goede wijn vinden is niet zo moeilijk. De uitdaging is juist om een scherpe en eerlijke prijs voor een goed product te kunnen aanbieden.

BETAALBARE EN EERLIJKE WIJNEN

Strenge selectie

Vooraleer een wijn in ons gamma wordt opgenomen proeven we meermaals diverse jaargangen om zeker te zijn dat er een constante en hoge kwaliteit wordt geleverd. Ook inzage in de manier van wijnmaken en filosofie van het domein en de wijnmaker zijn belangrijk in onze keuze.

STRENGE SELECTIE

Feest & Partytime

Bij elk feest horen bubbels en/of wijn! 1 van de leuke aspecten om met wijn bezig te zijn: het gaat altijd om feest en leuke aangelegenheden. Wijn is de belichaming en katalysator van feelgood & partytime. Waar een fles open gaat, verandert de stemming en wordt de sfeer levendiger bij het geluid van elke kurk.

WIJN = FEEST

Alle leeftijden

Er staat geen leeftijd op wijn! Smaak en genieten hoort bij ons leven. Wijn is het ultieme medium om mensen te verbinden over de generaties heen.

WIJN = VOOR ALLE LEEFTIJDEN

Plezier & Ontspanning

WIJN = FUN

Samen Genieten

WIJN = SAMEN GENIETEN